Anasayfa

Rusya Vizesi ve Rusyaya gitmek için Gereken En Profesyonel ve En Ekonomik Vize ve Uçak Bileti  Hizmetleri…

rusya vize ile ilgili görsel sonucu

Rusya Vize , Rusya Vizesi , Rusya Vize İşlemleri

whatsapp-ve-kredi-karti

Acentamız Hakkında Bilgi:

1992 yılının sonlarında Acentamız Sovyet Bloğunun dağılmasından sonra ağırlıkta , Rusya, Ukrayna  Moldova ve Bulgaristan’ a vize işlemleri,Hotel konaklamaları, Uçak Bilet Satışı , havaalanı transfer hizmetleri ,Kapalı Gruplar   (Kongre , Seminer ve Bayi Toplantıları ) Başta Olmak Üzere İhtiyaç Duyulan Tüm Turistik Hizmetleri  ve Vize Servislerini en Profesyonel Şekilde Vermektedir. Verdiğimiz Turistik ve Vize hizmetlerinin yanı sıra Tüm Rusya Federasyonunda Oturma ve Çalışma izni  Hizmetleride vermekteyiz. Sadece  Bizi aramanız veya Email atmanız gurubumuzun size gereken hizmeti en kısa sürede  vermesi için yeterli olacaktır

Daha Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için:

Türkiye , İstanbul Merkez ofisimiz

Önemli Duyuru

Türkiye ve Rusya arasında 10 Mayıs 2010 tarihli karşılıklı vizesiz seyahat öngören anlaşmanın Rusya Federasyonu tarafından tek taraflı olarak askıya alındığı açıklanmıştır. Bu sebeple  Rusya Federasyonu’na seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 1 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yapacakları Rusya seyahatleri için Rusya vizesi almaları gerekmektedir.

Rusya vizesi alınacak  pasaportların bir takım özellikleri bulundurması  gerekmektedir.  Rusya vize başvuru işlemleri için kullanılacak pasaportların yeni bordo cipli pasaport  ve son 10 yıl içerisinde çıkarılmış olması gerekir, Pasaportunuzun en az 9 ay geçerliliği olup ve Rusya vize basım işlemleri için en az 2 boş sayfası olması gerekmektedir.

  • Umuma Mahsus ( Bordo ) sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hususi (Yeşil )  pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.
  • Hizmet (Gri ) pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.

RUSYA VİZE ÇEŞİTLERİ

 Turistik Vize:

Kural olarak yurt dışında bulunan Rusya Federasyonu konsolosluğu tarafından turistik belgeler (otelde kalınacağına dair rezervasyon (voucher) ve davet mektubu)  karşılığında verilir. Davet ve turist vizesi genellikle seyahat acenteleri  yada bu işlerle iştigal eden firmalar aracılığıyla alınmaktadır. Bazı oteller rezervasyon sırasında bu işlemi kendileri yapmaktadır. Turistik vize en fazla 30 günlük süreyle verilir. Durum bu olmakla beraber uygulamada ABD ve Kanada vatandaşları dışındaki Türkiye dahil yabancı ülke vatandaşlarına turistik vize 14 gün süreyle verilmektedir. Turist vizesinin süresi uzatılamaz. Giriş sırasında yapılacak kontrol yada mülakat sırasında çıkabilecek sorunları önlemek açısından turist amaçlı giriş yapıldığını kanıtlayacak yeterli dövizin bulundurulması tavsiye olunur. Ayrıca giriş sırasında otelde rezervasyonun bulunup bulunmadığı kontrol edilebilmektedir. Girişte ilgili belgelerin ve vizenin doğruluğundan siz sorumlu olacağınızdan, seçtiğiniz seyahat acentesi yada bu işlerle iştigal eden firmaların tecrübesinden emin olmanız gerekmektedir.

Acentamız Sizin Adınıza Rusya Konsolosluğunda Turistik Vize işlemi yapmaya yetkilidir . Acentamıza Sadece Pasaportunuz ve 1 Adet Arka Zemini beyaz vesikalık fotoğrafınızı ulaştırmanız yeterlidir.

Ticari Vize:

Rusya Federasyonuna herhangi bir iş görüşmesi yapmak, iş amaçlı bulunmak yada ticari fuarlarda yer alma amaçlı seyahat eden kişilerin alması gereken vize türüdür. Yurt dışında bulunan Rusya Federasyonu Konsolosluğu yada yetkili makamlar tarafından Rus firmasının (veya diğer tüzel kişilerin)  daveti esasına göre verilir. Ticari vizenin tek girişlik, iki girişlik ve çok girişlik olmak üzere üç türü bulunmaktadır. Ticari vize Rusya Federasyonunda en çok 12 ay kalma hakkı vermektedir. Tek girişlik ve iki girişlik ticari vizeler 3 aya kadar süreyle, çok girişlik ticari vizeler ise 3 aydan 12 aya kadar Rusya Federasyonunda kalabilme hakkı vermektedirler. İstisnai durumlarda ticari vizede belirtilen ve daveti gerçekleştiren firmanın (veya diğer tüzel kişilerin) yardımıyla bu vizenin süresinin uzatılması mümkündür.

Acentamız Rusya Konsolosluğunda Sizin Adınıza Ticari vize işlemi yapmaya yetkilidir  ve  gereken Ticari davetiye acentamız tarafından temin edilmektedir.  Acentamıza Sadece pasaportunuz ve 1 adet arka zemini beyaz vesikalık fotoğraf ulaştırmanız yeterlidir.

Misafir Vizesi:  (Özel Vize)

Bu vize türünden Rusya Federasyonunu arkadaşlarını, akrabalarını yada benzeri amaçlarla ziyaret etmek isteyenler faydalanabilir. Konuk vizesi yurt dışında bulunan Rusya Federasyonu Konsolosluğu tarafından Rusya Federasyonu vatandaşının özel daveti esasında verilir. Konuk vizesi verildiği tarihten itibaren 1 sene süreyle geçerlidir ve tek girişliktir. Konuk vizesi ile Rusya Federasyonunda kalabilme süresi en çok 90 gündür. Bu vize türünün alınma sürecinin uzun sürmesi ve zorluğu sebebiyle bu vize türü yerine genelde ticari vize veya turist vizesi tercih edilmektedir. Bazen konuk vizesinin alınma işlemleri 3 ayı geçebilir. Vize başvurusunun yapılabilmesi için davet mektubunun aslı gerekmektedir.

Transit Vizesi:

Yabancı ülke vatandaşının gidilen ülkeye Rusya Federasyonu toprakları üzerinden geçiş izni için verilir. Kural olarak alınması ucuz ve kolaydır ve bir ve iki girişli olabilmektedir. Transit vizesinin alınması için davet mektubuna gerek yoktur. Transit vizesi için bilet fotokopisi ve gidilen ülkenin vizesi (eğer vize gerekli ise) gereklidir. Transit vizesi Rusya Federasyonunda en çok 72 saat kalma hakkı vermektedir. Bir başka uçağa nakil yapmak amaçlı havaalanının uluslararası sahasında 24 saatten az kalınması durumunda transit vizesinin alınmasına gerek yoktur.

Diğer Vize Türleri:

Turist vizesi, ticari vize, konuk vizesi ve transit vizesi dışında aile üyesi vizesi[1], eğitim vizesi[2], çalışma vizesi, tedavi vizesi, diplomatik vize, insani amaçlı vize, mülteci vizesi gibi diğer vize türleri vardır.

YABANCILARIN KAYIT ZORUNLULUĞU

Rusya Federasyonuna giriş yapan yabancı ülke vatandaşlarının Rusya Federasyonunda Yabancıların Hukuki Durumu Hakkında Kanunun 20. maddesine göre, 3 gün içerisinde (hafta sonu ve tatil günleri hariç) pasaport ve vizesini, Pasaport Vize Kayıt İdaresine kayıt ettirmesi gerekmektedir. Kayıt işlemi pasaport veya göçmen kartı (form) üzerinde damga konulması suretiyle gerçekleştirilir. Bu damga üzerinde kayıt tarihi ve süresi yer alır. Uygulamada kayıt işlemi konaklanılan otel görevlileri tarafından gerçekleştirmekte yada daveti gerçekleştiren kişi veya firmalar aracılığıyla yapılmaktır. Eğer yabancı ülke vatandaşı bu kayıt işlemini gerçekleştirmemiş ise, soruşturma sonunda para cezası ödemek zorunda kalabilir, nedenlerine ve diğer ilişiklere bağlı olarak hatta tutuklanabilir. Böyle bir durumda asıl sorun Rusya Federasyonundan çıkış sırasında yaşanabilir. Çünkü çıkış pasaport işlemleri sırasında kayıt zorunluluğuna uyulup uyulmadığı kontrol edilmektedir. Rusya Federasyonunda 3 günden az kalacak yabancıların bu kayıt işlemini yaptırmalarına gerek yoksa da, çıkış sırasında sıkıntı yaşanmaması açısından mümkünse kayıt işleminin gerçekleştirilmesi önerilir.

GÖÇMEN KARTI

Her ne kadar geçmişten gelen alışkanlıkla Göçmen kartı olarak isimlendirilmişse de iki nüshadan oluşan ve kimlik bilgileri ve bazı diğer bilgilerin beyan edildiği formdur.

Yabancı vatandaşlar veya vatansız kişiler Rusya Federasyonuna giriş sırasında bu formu doldurmak ve bir örneğini pasaportlarıyla beraber taşımak ve kontrollerde göstermek zorundadırlar. Çocuklar için de bu formun (göçmen kartının) doldurulması gerekir. Ayrıca Rusya Federasyonu vizesinin kayıt ettirilebilmesi için göçmen kartına ihtiyaç vardır. Göçmen kartının giriş ve çıkış bölümleri (kupon “A” ve  “B”) Rusya Federasyonuna giriş hakkı olan belge sahibi tarafından okunaklı, düzeltmesiz, siyah, mavi veya mor renkli mürekkep veya tükenmez kalemle doldurulmalıdır. Yabancının Rusça bilmemesi halinde pasaport veya diğer belgede yazılı şekilde Latin harfleriyle formun doldurması mümkündür. Göçmen kartının giriş mühürlü olan giriş bölümü (kupon “A”)  Rusya Federasyonuna giriş sırasında sınır kapısı görevlilerince alınır ve giriş noktasındaki göçmen kontrol noktasına iletilir. Göçmen kartının çıkış bölümü (kupon “B”) seyahat süresince yabancı kişide kalır ve Rusya Federasyonundan çıkış sırasında gümrük görevlilerine teslim edilir. Çıkış sırasında göçmen kartını teslim etmeyen yabancının Rusya Federasyonuna tekrar girişi bu sebepten dolayı engellenebilir.

Yabancı kişilere göçmen kartı şu kişiler tarafından verilir:

а) Hava (deniz, nehir) ulaşım araçlarıyla yolculuk sırasında – mürettebat tarafından;

  1. b) Demiryolu ulaşım araçları ile yolculuk sırasında – tren görevlileri tarafından;
  2. c) Otobüsle yolculuk sırasında – şoför tarafından;
  3. d) Şahsi otomobil veya yaya yolculuğu sırasında – sınır kapısı görevlileri tarafından;
  4. e) Sınır giriş kapılarında da temin edilebilir.

Not: Göçmen kartı formunun sınır kapısı kontrolleri öncesi havaalanında (limanda) doldurulması mümkündür. Göçmen kartı ücretsizdir.

ÖNEMLİ HUSUSLAR

1-) Türk vatandaşlarının ziyaret amacına uygun vize almaları gerekmektedir. Uygulamada bu konu ile ilgili sorunlar çıkmakta, sınır kapılarındaki görevliler tarafından yapılan inceleme sırasında yolcuların beyan ettikleri seyahat amaçları ile vize türü arasında farklılık bulunması durumunda vize olmasına rağmen Rusya Federasyonuna giriş yapılamamaktadır. Rusya Federasyonuna giriş izni verilmeyen yolcular geri dönmek zorunda kaldıklarından havaalanı yada sınır kapılarında saatlerce bazen de daha uzun beklemek zorunda kalmaktadırlar.

2-) Yeni pasaport alan vatandaşlarımızın, Rusya Federasyonuna giriş veya çıkış yapmadan önce Rusya Federasyonu vizelerini eski pasaportlarından yeni aldıkları pasaporta geçirtmesi gerekmektedir. Bunun için Rusya Federasyonunda Pasaport ve Vize İdaresi (OVİR), Türkiye’de ise Rusya Federasyonu Konsolosluğuna başvurmak gerekir. İptal edilen eski pasaportlarda yer alan Rusya Federasyonu vizeleri giriş çıkış sırasında geçerli olmamaktadır.

3-) Göçmen kartının kaybı veya hasarı durumunda 3 gün içinde bunun  İçişleri Bakanlığının kayıt yerini bilgilendirmek üzere bölgesel organlarına bildirilmesi ve yerine geçen belgenin alınması gerekir. Konakladığınız otel görevlileri bu hususta yardım edebilir. Göçmen kartının ibraz edilememesi durumunda para cezasına muhatap olabilirsiniz.

4-) Rusya Federasyonuna giriş sırasında kural olarak 10,000 Amerikan Doları (veya bu miktar değerindeki diğer dövizler)  ve bu miktarı aşan dövizin tamamının deklere edilmesi gerekir. Çıkışta ise, 3,000 Amerikan Doları (veya bu değerdeki diğer dövizler) ve bu miktarı aşan dövizin tamamının deklere edilmesi zorunludur. 10,000 Amerikan Dolarını aşan dövizin ülkeden çıkarılması için Rusya Federasyonu Merkez Bankasından  izin alınması gerekir.

Uygulamada, girişte  10,000 Amerikan Dolarını ve aşan dövizin tamamının deklere edilmesiyle çıkışta yine deklere de bulunulması halinde bir problemle karşılaşılmamaktadır. Yüksek miktarlardaki döviz transferlerinin ilgili ülke kambiyo mevzuatlarına uygun olarak bankalar vasıtasıyla yapılması önerilir. Yukarıda açıklanan miktarların değişikliğe uğrayıp uğramadığı seyahat öncesinde araştırılmalı mümkünse giriş ve çıkış öncesinde de gümrük görevlilerine danışılmalıdır. Herhangi bir problemle karşılaşılmaması açısından rakam sınırlarına bakılmaksızın giriş ve çıkışta deklere formunun doldurulması Rusya Federasyonunda bulunulduğu sürede yapılan harcama ve döviz bozdurma belgelerinin çıkışa kadar saklanması tavsiye olunur.

5-) Rusya Federasyonuna Giriş ve Rusya Federasyonundan Çıkış ile İlgili Kanunda yapılan değişiklikler ile vize makamlarına ve  sınır kapısı görevlilerine geniş takdir hakkı getiren düzenlemeler yapılmış,  genel güvenlik, genel sağlık, genel kamu düzeninin korunması açısından yabancıların Rusya Federasyonuna girişi kısıtlanabilmektedir. Bu düzenlemeler arasında bazı diplomatik görevliler dışında diğer yabancı ülke vatandaşlarından Rusya Federasyonunda geçerli sağlık poliçesinin aranması şartı dikkat çekicidir. Aslında benzer düzenlemeler pek çok ülkede mevzuatında da yer almaktadır. Seyahatiniz esnasında sorulması halinde gösterilmek üzere böyle bir sağlık poliçenizin (mümkünse Rusça’ya çevrilmiş hali) olması ve bu poliçeyle irtibatlı sağlık kuruluşları hakkında bilgi sahibi olmanız faydalı olabileceği düşüncesindeyiz. Uygulamada sağlık poliçesinin olmaması nedeniyle sınır kapısından kimsenin çevrildiğine dair bir bilgimiz yoktur.

İlgili Bilgiler İlk defa seyahat edeceğiniz bir ülke girişinde herhangi bir problemle karşılaşmamanız açısından verilmiştir. Rusya Federasyonuna giriş, Türkiye yada herhangi bir Avrupa ülkesine girişten farklı değildir. Başta Moskova olmak üzere pek çok büyük yerleşim yerine herhangi bir kaygı duymadan gidebilirsiniz. Uygulamada nadiren farklı uygulamalarla karşılaşabilirseniz de aksaklıklar gün geçtikçe ortadan kaldırılmaktadır.

RUSYA FEDERASYONU 2016  VİZE FİYATLARI TABLOSU
 Vize Süresi
Türü
 iş Günü
 Pas.
Süresi
 Ücret
 1 Ay
Turistik
2 İş Günü
1 Ay
310.$
 1 Ay
Turistik
5 İş Günü
1 Ay
250.-$
 1 Ay
Turistik
2 İş Günü
1 Ay | 2 Giriş
370.-$
 1 Ay
Turistik
5 İş Günü
1 Ay | 2 Giriş
285.-$
 3 Ay 1 Giriş
Ticari
9 İş Günü
18 Ay
520.$
 3 Ay 1 Giriş
Ticari
12 İş Günü
18 Ay
460.$
3 Ay 2 Giriş
Ticari
9 İş Günü
18 Ay
580.$
3 Ay 2 Giriş
Ticari
12 İş Günü
18 Ay
500.$
 3 Ay Çok Giriş
Ticari
9 İş Günü
18 Ay
750.$
 3 Ay Çok Giriş
Ticari
12 İş Günü
18 Ay
590.$
 1 Yıl Çok Giriş
Ticari
55 İş Günü
2 Yıl
1250.$
 1 Yıl Çok Giriş
Ticari
20 İş Günü
2 Yıl
1050.$
 1 Yıl Çok Giriş
Ticari
25 İş Günü
2 Yıl
900.$
 İşçi
Davetiyeli
2 İş Günü
2 Yıl
200.$
 İşçi
Davetiyeli
5 İş Günü
2 Yıl
150.$
 3 Ay 1 Giriş
Davetiyeli
2 İş Günü
12 Ay
200.$
 3 Ay 1 Giriş
Davetiyeli
5 İş Günü
12 Ay
150.$
 3 Ay 2 Giriş
Davetiyeli
2 İş Günü
18 Ay
270.$
 3 Ay 2 Giriş
Davetiyeli
5 İş Günü
18 Ay
180.$
 6 Ay Çok Giriş
Davetiyeli
2 İş Günü
18 Ay
430.$
 6 Ay Çok Giriş
Davetiyeli
5 İş Günü
18 Ay
260.$
 1 Yıl Çok Giriş
Davetiyeli
2 İş Günü
2 Yıl
430.$
 1 Yıl Çok Giriş
Davetiyeli
5 İş Günü
2 Yıl
260.$
Not: Seyahat Acentelerine uygulanan fiyatları ofisimizden Öğrenebilirsiniz…

 

Moskova Vizesi St. Petersburg ( Leningrad)  Vizesi Rostov Vizesi
Kazan – Tataristan Vizesi Perm Vizesi Astrakhan Vizesi
Ekaterinburg Vizesi Kaliningrad Vizesi İrkutsk Vizesi
Nijninovgrad Vizesi Novorosisk Vizesi Khabarovsk Vizesi
Krasnoyarsk Vizesi Chelyabinsk Vizesi Samara Vizesi
Ufa Vizesi Krasnodar Vizesi Soçi Vizesi
Nalçık Vizesi İjevsk Vizesi Belgorod Vizesi
İvanovo Vizesi Sverdlovsk Vizesi Kamchatka Vizesi
Tula Vizesi Smolensk Vizesi Yaroslav Vizesi

Rusya Resimleri:

Rusya Vize

Rusya Resim

Rusya Vize

Rusya Resim 2

Rusya Vizesi

Rusya Resim 3

Rusya Vize

Rusya Resim 4

Rusya Vize

Rusya Resim 5

Rusya Vize

Rusya Resim 6

Rusya Vize

Rusya Vize 7

Rusya Vize

Rusya Resim 8

Rusya Vize

Rusya Resim 9

Rusya Vize

Rusya Resim 10

tags: Rusya Vize , Rusya Vizesi , Rusya Vize İşlemleri , Rusya Turist Vizesi , Rusya Ticari vize , Moskova Vizesi , St. Petersburg Vize, Rusya Kazan Vize  , Rusya Nalçık Vize Rusya Rostov Vize , Rusya Ekaterinburg Vize ,Rusya Astrakhan Vize  ,Rusya Ufa Vize

18 Comments

  1. Recep

    Merhaba
    Rusya turistik vize almak için uygulanan prosüdürler hakkında bilgi vermenizi rica edecem

    Reply
    1. admin

      Merhabalar,
      Rusya Turistik vize ile en fazla 30 gün kalabilirsiniz. Sizden İstediğimiz sadece 1 adet arka zemini beyaz fotoğraftır. Normal vize 5 iş günüde hazır olmaktadır. Expres vizede 2 iş günüde hazır olmaktadır.
      Fakat size Özellikle tavsiyemiz Rusya ya indiğinizde Ödenmiş hotel confirmesini yanınızda bulundurmanızdır. Gümrük görevlileri Hoteli arayıp Rezervasyonunuzu kontrol edebilir.

      Reply
    2. admin

      Şu anda sadece Rusya 1 Aylık Turistik vize alınabilmeltedir. İşlem 5 iş günü sürmektedir , Daha detaylı bilgi için ofisimizi arayabilirsiniz

      Reply
  2. salih

    Rusya’dan bana davetiye gonderilecek o zaman vize yine gerekir mi?

    Reply
    1. admin

      Merhabalar,
      Davetiyenize istinaden vize almamız gerekecektir. Davetiyenizin 1 resmini vize gönderebilirseniz hemen fiyatlandırabiliriz

      Reply
  3. emre

    merhabalar benim 3 yillik isci vizem vardi.bu ucak meselesinden sonra uvelirniy yani iptal vurdular vizeme geri geldim.bu deport filan degil sadece vize uzerinde yazan firmaini vergiyi odememesi ve kapanmis olmasindan kaynaklaniyor.ben simdi ticari 1 yillik vize yaptirmak istiyorum.davetiyem yok elimde istanbula gelme sansimda yok hataydan yaziyorum.siz butun islemleri halledebilir misiniz ben istanbula gelmeden?ve kac gun icinde cikar vize ayriyetten expres vize fiyatlarinida yazarsaniz sevinirim.tesekker ederim kolay gelsin.

    Reply
    1. admin

      Merhabalar ,
      Şu anda Sadece 1 aylık Turistik Vize alınabilinyor. Ticari ve Uzun süreli vizeler için hala Yabancılar Göç Dairesinden haber Beklemekteyiz.

      Reply
    2. admin

      Merhabalar ,
      Şu anda hala 1 aylık turistik vizenin dışında sağlıklı olarak vize alınamamaktadır.

      Reply
  4. admin

    Merhabalar,

    Tabiki vize süreniz bitene kadar Rusyaya giriş yapabilirsiniz fakat Rusyaya girişinizde size çalışma vizesi alan şirketin evraklarını sorabilirler , Bu konuda gereken evrakları yanınıza almanızı tavsiye ederiz

    Reply
  5. Murat

    Arkadaşım rusya dan davetiye gönderecek vize alacağım aralıkta gideceğim havalimanında gümrük de problem yasarmiyim arkadaşımın evinde kalacağım

    Reply
    1. admin

      Arkadaşınız Ovir’den ( Rusya federasyonu göç dairesi) davetiye çıkarabilir ve biz o davetiyeniz ile vize aldığımızda Sorun çıkma ihtimali çok azdır. Fakat Davet eden kişinin sizi havalimanında beklemesi gerekmektedir

      Reply
  6. Onur

    Merhaba, benim arkadaşım bana rusyadan davetiye gönderecek bütün işlerimler tamamalanip benim vize alma süresi kaç gün olur?

    Reply
    1. admin

      Merhabalar ,
      Rusyadan gelen orjinal davetiyenizi acentamıza ulaştırdığınız andan itibaren vize işlemi 5 iş günü sürmektedir. Davetiyenizin Tesliminden sonraki tüm işlemler acentamız tarafından yapılıp vizeniz alınmış halde size teslim edilmeltedir.

      Reply
    2. admin

      Merhabalar,
      Normal vize alma prosüdürü 5 iş günü sürmektedir, Bütün Vize ve Konsolosluk işlemleri aventamız tarafından yapılmaktadır.

      En iyi dileklerimizle,

      Reply
  7. Metin

    Sayın İlgili,

    Merhaba. ben Rusya’ya 3 Aylık Teknik / Ticari vize almak istiyorum.
    davetiyem yok. siz acaba davetiye çıkarabilirmisiniz? bana bu konu hakkında nasıl yardımcı olabilirsiniz?

    Saygılar,

    Reply
    1. admin

      Merhabalar,
      3 Aylık Ticari vize çıkarabiliyoruz , Sizden istediğimiz pasaportunuz ve 1 adette arka zemini beyaz vesikalık fotoğraftır.
      Sonrasında gereken bütün işlemler acentamız tarafından yapılmaktadır.

      en iyi dileklerimizle

      Reply
  8. kenan

    ben 3 aylik ricari vize almak istiyorum. otel rezarvasyinu ve butun islemler icin nasil yardimci olabilirsinz.lufen bana bilgi veriniz

    Reply
    1. admin

      Merhabalar,
      Rusya 3 Aylık ticari vize alabilmeniz için herhangi bir hotel rezervasyonuna ihtiyaç bulunmamaktadır. 3 aylık ticari davetiyeler Rusyada (OVIR) Yabancılar göç dairesi tarafından ticari firmaların müracatı sonucunda çıkarılmaktadır. Bu hizmet Bizim Moskova ofisimiz tarafındanda verilmektedir. 3 aylık ticari vize alabilmemiz için sizden istediğimiz pasaportunuz ve 1 adet arka zemini beyaz vesikalık resimdir.

      En iyi dileklerimizle

      Reply

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>